Mijn werk als Alruina

Mijn magie,

Alruina is niet mijn naam maar mijn functieomschrijving.

De naam Alruina is heel oud, en betekent, zij die met alle lagen van het vrouw zijn werkt. 
Van het ondersteunen van de barende vrouw tot aan contact leggen met de onzichtbare wereld.
Werken met de kruiden van onze Aarde en de overdacht van oude kennis en wijsheid. 

 

Zo ben in heel goed in jou in verbinding brengen de drie lagen van zelf, Je onderbewustzijn, je ziel en je pratende ik.
Zo ondersteun ik je met jezelf voelen en horen en op deze manier ervaar je zelf wat er voor jou speelt of wat dwars zit.
Zo zorg ik dat je helder krijgt waar je blokkades zitten. Het zijn de verhalen uit jou leven jouw systeem.
Ik werk met je samen om deze los te maken en te ontzenuwen.

De verhalen die we vinden zitten niet alleen in je leven nu, maar we kunnen ook uitkomen bij vorige levens. Als je ziel spreekt kan je ineens overal bij. Ook zorg ik samen met jou ervoor dat alles weer op de juiste plek komt te staan in jouw energetische systeem, zodat jij je leven gaat leven vanuit de positie die energetisch klopt.

Misschien voelt het alsof er altijd een druk op je schouders ligt, of krijg je niks uit je handen. Of je hebt een trauma of verlies geleden.
Door mijn aanpak ontstaat er altijd beweging, en heel vaak is er een grote doorbraak.
Ik ben zeer ervaren in het werken met intense trauma's. Trauma van seksueel misbruik, pesten of een moeilijke bevalling. Mijn magie werkt voor zowel mannen als vrouwen.

Ik werk vanuit zowel mijn sjamanistische en Aardse achtergrond, maar zet ook mijn opleidingen in traumatherapie, regressiewerk, massage en als geboortewerker in.

Zo kan ik werkelijk holistische zorg leveren.

Yoni stomen

Yoni stomen is vaginaal stomen. Yoni is het oeroude Sanskriet woord voor het vrouwelijk voortplantingssysteem en omvat de vulva, de vagina, de baarmoeder en de eierstokken. Het woord yoni wordt vaak ook in verbinding gebracht met termen als bron, oorsprong, rustplaats.

Bij het stomen van de yoni ga je boven een warme kruidenthee  zitten. De damp van de thee komt dan via je vagina naar binnen en beweegt door je slijmvliezen direct naar de bloedbaan en heeft ook direct effect op de baarmoeder en eierstokken.

Yoni stomen is een oeroude manier van zelfzorg als vrouw en kent vele positieve effecten op zowel je fysieke als mentale welzijn.

Ik wil deze krachtige, oude traditie graag weer terugbrengen in het hedendaagse leven van de vrouw en ik geef daarom 1-op-1 consulten over yoni stomen, cursussen en groepssessies.

Yoni stoom cursus life, een-op-een, in een groepje of online

Ik organiseer op drie manieren cursussen in yoni stomen. 

Wil je alles leren over yoni stomen?
In deze cursus van drie uur leer je alles over werken met de yoni Steam,
Van hoe je het kan inzetten voor jezelf of hoe je er mee kan werken. Welke planten en kruiden fijn zijn en hoe je zelf je eigen mix kan maken. Maar ook, hoe ondersteun je de ander met het gebruik van yoni stomen.

Je wordt overgoten door wijsheid als je de cursus bij mij komt doen ga je ook echt stomen. 

 

Doula,

In mijn hart en ziel ben ik vooral een Doula, zo als ik met je werk één op één, ben ik ook met jou tijdens jou baring, Aanwezig 
Daar voor jullie tijdens de zwangerschap maar ook tijdens je baring, hoe lang deze baring ook duurt. Ik geloof namelijk dat de volledige continuïteit in ondersteuning essentieel is in het proces van een kindje op Aarde zetten, jullie kindje. Of dit nu fysieke ondersteuning is in de vorm van drukpunten massage of gewoon vol vertrouwen aanwezig zijn ik heb alle know how in huis. dat wat jij op dat moment nodig hebt. 
In mijn Doula tas zitten niet alleen alle handige items maar ook mijn kennis en uitgebreide training 
Ik ben opgeleid en getraind voor zowel klinisch in een zieken huis ondersteunen of thuis. Op beide locaties kan je helemaal in je bubbel baren.
Ik heb dan ook een uitgebreide ervaring van baringen in het ziekenhuis, thuisbaringen en zelfs ongeassisteerde baringen (hoewel ik bij dit laatste goede afspraken wel heel belangrijk vind) ik heb ontzettend veel vertrouwen in het proces. 

Mijn Doula opleidingen waren bij BIA Doula training en Da A Luz Oasis te Spanje 

Daarnaast heb ik zelf vier kindjes mogen baren, allemaal op hun eigen manier in het ziekenhuis, Eigenlijk denk ik dat ik van deze ervaringen meer heb geleerd dan op mijn diverse opleidingen, door er te zijn en het te voelen ontdek je zo heel veel over je eigen bubbel creëren en wat je nodig hebt in deze setting. 

Massages
Wat maakt mijn massages zo goed?
Ik heb ferme, aardse, helende moederhanden. Ik kan mezelf volledig verbinden met de Aarde en via mijn lichaam stroomt haar energie uit mijn handen. Deze Aarde-energie is naast aardend ook helend.

Daarnaast heb ik diverse massage trainingen gevolgd en zo mijn eigen massagestijl ontwikkeld.
Tijdens de massage verbind ik jouw hele lichaam. Ik ondersteun je om je weer helemaal heel te voelen, jouw lichaam en ziel verbonden met jouw Aarde.

 

Yoni massage
Is iets waar ik ook in getraind ben is en hele bijzondere vorm van massage, beginnend met een full body massage van de armen, benen en 
gericht uit naar binnen, helemaal tot je heilige binnenste, waarbij je vulva en vagina ook op zachte liefdevolle manier gemasseerd worden.
Het bijzondere aan deze massage is dat deze niet seksueel is, maar juist zicht richt op heling.
Dit is heel magisch om je hele lijf terug te zetten in haar nieuwe krachtige vorm. Van jou, want jouw vulva is helemaal van jou. 

 

 

Een-op-een introductie yoni stomen €78
Wil je het gewoon even ervaren dat yoni stomen. zonder alle kennis maar gewoon de ervaring,
Hier in mijn veilige huisje neem ik je mee de diepte in, jouw diepte vol liefde en zachtheid.
We sluiten af met de rite of the womb. 
Deze sessie duurt plusminus een uur.

 

Massage afgestemd op jouw lijf €96,80

Als je vooral behoefte hebt aan echte liefdevolle moederhanden
om heerlijk in diepe ontspanning te komen. En je veilig te voelen.
Dit duurt twee uur.

Trance reis met drum en/of Yoni steam €272,25

Een drie en een half uur durende sessie die jou mee neemt op reis in jezelf, in je eigen tijdlijnen,
afhankelijk van dat wat je wil weten of bevrijden in jezelf,
bij deze reis zit vaak ook aanraking en verzachting inbegrepen.
Precies voor jou op maat gemaakt. 

Afsluitend ritueel €495

deze ceremonie duurt zon vijf uur voor als je een groot hoofdstuk af wil sluiten.
Dit is een diepgaand ritueel waarin alle aspecten van jouw verhaal worden belicht en gedragen.
Er word geluisterd. Er is magie, massage en fysieke afsluiting. Met afsluitend een heerlijke maaltijd. 


Transformerende retraite €730

Als je voelt dat je meer nodig hebt, dat je echt diepe stukken wil aankijken, dat je antwoorden nodig hebt over de stukken die je net niet te pakken krijgt in jouw systeem en dat deze gezien mogen worden en los gemasseerd om zo weer vol kruit vanuit jezelf de wereld in kan gaan?

In deze sessie maakt tijd niet uit, het duurt zo lang als dat het duurt, Ik ben hier om met je mee te reizen 
Deze sessie is altijd op maat voor jou gemaakt 

In deze sessie werk met onder andere met regressie therapie, yoni steaming, massage, coaching, diepte werk, schaduwwerk, stabiele ondersteuning.
Warme liefdevolle handen, uitgebalanceerde voeding op maat en vooral heel veel liefde


Deze retraite Duurt minimaal 8 uur

 

Doula Traject €1400

Tijdens een Doula Traject loop ik gedurende de zwangerschap met jullie op. Hier schets ik heel basaal wat dat in de praktijk in kan houden, Uiteraard werken wij in de praktijk uitgaand van jouw behoefte.

  • Vrijblijvend kennismaking gesprek onder genot van een kopje thee (c.a 1 uur)

  • twee uitgebreide sessies in te vullen kijkend naar jullie wensen, onzekerheden of eventuele angsten, massage, oefenen van technieken die de pijn kunnen verlichten en opstellen van een geboorte en kraamplan (c.a. 2,5 uur per sessie)

  • dag en nacht bereikbaar van af week 37

  • continu begeleiding tijdens de baring ongeacht hoelang de baring duurt. Ik ben er tot ca twee uur na de baring en vertrek pas als het moment daar voor is. Als Jullie helemaal oké zijn.

  • In de kraamtijd kom ik ook langs om je nog heerlijk te masseren, je te ondersteunen met belly binding en yonisteaming. bij dit pakket zit een postpartum behandeling inbegrepen (c.a. 2,5 uur ) 

  • nagesprek een maand na de baring.

  • Alle extra behandelingen en diensten zijn in overleg.

 

 

 

Ik vind het belangrijk om hier te vertellen dat mijn prijzen zo zijn ingericht dat ik ook af en toe iemand met minder budget kan helpen.
Dus voel jij dat je een van mijn diensten nodig hebt, maar zit ik in mijn prijs boven jouw budget. Schroom dan niet om contact op te nemen om te onderzoeken hoe wij samen kunnen werken.

 

 

 

Voel jij dat ik iets voor jou kan betekenen ? 
Stuur mij dan even een berichtje via WhatsApp of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende intake.