Er staan veel recensies op Google 
Je kan ze hier https://tinyurl.com/beranearth lezen

 

En wil je nu zelf ook een recensie achterlaten na aanleiding van je aankoop of sessie?
Dat kan via deze link https://g.page/r/CXQecEChvfdMEB0/review

Review vijf elementen kruk

Wauw. Wat was ik ontzettend overweldigd toen ik deze beauty uit de zorgvuldig ingepakte verpakking haalde. Al zou ik er nooit op zitten dan zou het een waardige toevoeging zijn aan je interieur. Heel mooi afgewerkt met zachte rondingen en een deksel die precies past op de vulvavormige uitsparing waar je op gaat zitten.

Maar dan: DE ERVARING. Ik had pas 1 keer eerder yoni steam gedaan en had dus niet echt een idee wat dan “goed” was. Na het eerste gebruik, wat echt heel intuïtief ging, was ik helemaal verwend. Het voelt als iets wat je lichaam allang weet. En de kruk draagt zo bij aan die beleving.
Het is nu 1 van m’n lievelings selfcare momenten en ik kijk er steeds zo naar uit om haar te gebruiken!

Dank je wel Nienke & Rick! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Hannah

Review Sirin Artemis kruk
Wat een fijne en mooie ervaring, mijn eerste keer stomen… heel voedend voor mijn ziel, warmte in mijn bekken, iets kunnen loslaten en echt te zakken.
Ik bedacht me dat dit natuurlijk ook heel goed kan boven een oude po, maar dat een mooie kruk als die van jullie écht bijdraagt.
Het geeft meer verdieping aan het stomen, omdat het zo’n mooi product is.
Ook de kruk geeft warmte af en geeft me het gevoel dat het belangrijk is om tijd (en geld) vrij te maken voor je eigen processen. Ik kijk er enorm naar uit de kruk vaker te gaan gebruiken en meer te gaan voelen en ervaren wat het me mij doet.
Dankjewel voor het mooie krukje ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hartelijks, Elisa

Wat een goed, nieuw ontwerp!
Ik ben erg blij met dit stoomkrukje, echt een cadeau aan jezelf. Het stomen voelt heerlijk, werkt helend, brengt je tot rust en meer in verbinding met jezelf. Wanneer je meer begeleiding wilt bij het stomen ben je bij Nienke aan het juiste adres. Voor mij werkt het echt enorm goed om zo nu en dan te kunnen vertragen in de hectiek van de dag. Heel blij mee!

-Anne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Toen ik de inklapbare stoomkruk zag in de stories van Nienke wist ik: ‘die is voor mij!’ Al een tijdje was ik bezig met het zakken in m’n lichaam; het in contact komen met m’n basis: de baarmoeder. Het stomen leek mij een zachte prachtige manier. Inmiddels heb ik al een paar keer gestoomd en het is écht landen, heel fijn. Dit is echt ultieme zelfliefde ❤️ In mijn leven nemen hoofd, hart en handen een belangrijke plek in. Het bekkengebied lijkt een no go area binnen deze domeinen en dat voelt voor mij incompleet. Onze vrouwen oer kracht aanraken en omarmen met kruiden en stoom ervaar ik als het openen, helen en zachter maken van een ‘verboden gebied’ een plek waar ik óók mag en wil zijn. Yoni stomen is jezelf volledig zien; het zet de vrouw (terug) in haar eigen kracht.

-Natalie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Ik zat voor het eerst op een yonistoomkruk bij Nienke. Het stomen was een onvergelijkbare ervaring. Ik voelde zo diep. Er kwam intense rouw en verdriet omhoog en ik huilde hete tranen. Het was warm, veilig en een dankbare ervaring. Vaker stomen kwam er nooit van want waar ik ook op zat, het gat was te groot. De stoom komt dan niet waar ik wil. En toen maakte Nienke met Rick een meeneembare kruk, precies zoals ik die mezelf droomde. Die kon ik niet voorbij laten gaan. Ik stoom nu regelmatig en ik ben benieuwd wat het over een langere periode voor me doet.”

-Mimi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De Warmhouder die ik veel gebruik tijdens filmpjes, En vooral die je kan stapelen voor onder onze hoge Sirin Artemis kruk zijn deze: 
https://www.hema.nl/koken-tafelen/servies/high-tea/theelichthouder-15.5cm-chicago-new-bone-wit-9602141.html 

ruimte opvilling 

Mooie yoni stoom krukjes