de heerlijke omslagdoeken van OVA

Gepubliceerd op 8 mei 2024 om 09:56

Waarom ik zo'n fan ben van de omslagdoeken

Deze prachtige hydrofiele omslagdoek is zo zacht en vooral heel groot, En ik deel graag waarom deze mijn lievelings zijn.
Ze worden gemaakt door Justina de Haan, een vrouw waar ik ontzettend veel respect voor heb,
Deze doeken worden met heel veel liefde en aandacht gemaakt, en dat voel je.

Mijn ervaring is dat als je gaat yoni stomen je graag omhuld wil zijn. Het stomen zelf is al heel intiem, en als je jezelf in zo'n zachte, vol liefde gemaakte doek omhult, brengt dat een gevoel van veiligheid.

Zelf vind ik het heerlijk om soms na het stomen lekker met doek en al in mijn bed te liggen. masseer ik mijn buik nog zacht, om zo het moment helemaal te integreren in mijn systeem. Zo maak ik van deze momenten echt een holistische ervaring van het stomen en het moment van zelfliefde.

Als yoni stoom facilitator en masseuse vind ik ze ook echt buitengewoon perfect.
Ik kijk welke kleur veilig voelt voor de vrouw die de sessie ontvangt. Daarom heb ik zelf ook veel kleuren van deze doeken in huis.
Eerst begeleid ik liefdevol een vrouw haar eigen diepte in, haar eigen lijf terwijl ze omhuld is, geborgen gewikkeld in zo'n doek.
Vervolgens begeleid ik haar naar mijn massagematras waar ze op nog meer doeken gaat liggen en kan ik gedurende de hele massage altijd zorgen voor geborgenheid en veiligheid, zodat ze nooit helemaal naakt ligt. Alleen het stukje waar ik bezig ben is bloot.

Als ik haar vervolgens de ruimte geef alles te verwerken kan ze lekker onder al deze doeken blijven liggen, warm en geborgen.

De doeken zijn maar liefst 225x150cm waardoor ze altijd voor volledige bedekking zorgen. 

Op https://www.ontstaanvanuitaandacht.nl/

Kun je meer lezen over Justina en haar diensten.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.