Recensies een op een sessies 

Er staan ook veel recensies op Google 
Je kan ze hier https://tinyurl.com/beranearth lezen

 

En wil je nu zelf ook een recensie achterlaten na aanleiding van je aankoop of sessie?
dat kan via deze link https://g.page/r/CXQecEChvfdMEB0/review

 

Hannah

Review Bos Sessie

Wat heb ik me verzorgd, gedragen en verwelkomd gevoeld in het warme nest bij Nienke. In 24 uur tijd heeft ze aan de hand van verschillende technieken lagen afgepeld waar ik nog te kijken had. Wat voorbijkwam was o.a. oude pijnen die ik meedraag vanuit mijn familielijnen. Een groot deel daarvan heb ik los kunnen laten en om kunnen vormen naar inzicht; ‘iets wat niet van mij is’. Maar het deel wat me het meest bracht, was hoe ik de traumatische bevalling en zwangerschap van mijn dochter, heb kunnen omvormen van ‘slachtoffer’ naar ‘warrior’. Iets waar ik dagelijks nog veel aan heb, Nienke heeft me geholpen het narratief te veranderen, waardoor ik niet meer verdrietig wordt als ik eraan denk, en juist me krachtig voel.
Ik raad iedereen de zorg, liefde en humor van Nienke aan. One of a kind, tovenares. Ik was zo onder de indruk van hoe geaard en beoefend ze was, maar tegelijkertijd ook hoe hard ik soms moest lachen!

Het was magisch!
⭐⭐⭐⭐⭐

Anne

Mijn reis bij Nienke,
Spannend vond ik het van te voren, wat zal ik tegen komen in deze wandeling waarbij Nienke me bij de hand zou vast houden. Het voelde heel veilig en warm om dit samen met haar te doen en de caravan in het prachtige bos was hier ook de juiste plek voor. Ze hielp me overgeven aan het moment, steeds een stukje dieper te zakken. Wonderlijk wat er ontstond. Het heeft enorm veel in me verschoven waar ik nu, een aantal weken later, nog steeds mee bezig ben. Binnenkort plan ik graag nog eens een sessie met Nienke, want de reis is nog niet klaar.

Dankjewel bijzondere vrouw, voor jou dragende krachten, je liefde en het vertrouwen dat alles er mag zijn. ❤️

Edwin

Ik heb Nienke iets meer dan een jaar geleden leren kennen. Ik heb bij haar het halfjaartraject gedaan. Dit bestond uit intense dag sessies, en momentjes om even te bellen of te appen over de gevoelens en alle dingen die ik tegenkwam.

Als je kijkt naar hoe het werkt in dit traject heb je gewoon het gevoel dat je een achterwacht hebt. Je kunt je ontwikkelen terwijl je op zoek bent naar jezelf. Voelen, communiceren met je partner.

In dit traject had ik een half jaar de tijd om alles weer terug te koppelen naar Nienke. Op een hele laagdrempelige manier, zonder oordeel. Het is eigenlijk ventileren en levelen. Dat vind ik het mooiste van dit half jaar. Naast het vertrouwen dat ik gekregen heb en de openheid. Ik kan nu echt diepe en open gesprekken voeren met mijn partner. Dat is heel gevoelig, maar ik ervaar het ook als heel mooi.

Nienke heeft iets magisch bereikt bij mij. Na een eerder traject van ongeveer tien jaar, begin ik na dit traject bij Nienke eindelijk dit leven weer te voelen.

Wie is Nienke? Nienke is een prachtige oervrouw Nienke staat dichtbij de natuur, dichtbij haar zelf heel dichtbij haar ziel. Nienke is eigenlijk een levende ziel, als ik het zo mag omschrijven. Waar haar kracht in zit, is dat ze spijkers met koppen slaat. Nienke pakt de dingen bij de kern.

Ik heb diverse therapieën gevolgd, en dat was altijd gebaseerd op succes. Relatietherapie die moest slagen, depressie die moest verdwijnen. En bij Nienke hoeft dat allemaal niet.

Een relatie, moet dat slagen? Is dat succes als dat slaagt? Absoluut niet, en daar zit denk ik het hele grote verschil in. Als een relatie niet slaagt heb je niet gefaald. En is dat ook oké.

En dat is eigenlijk op alle facetten. Mag je je depressief voelen? Ja, dat mag, leerde ik bij Nienke. Het vertelt je iets. En als je daarmee kunt dealen, als je het voor jezelf kunt omarmen, dan hoeft dat niet perse weg, dan mag dat er zijn.

Ik heb de angst leren loslaten. En door het loslaten heb ik mezelf teruggevonden en ben ik nog steeds in relatie, hebben we weer verbinding gevonden.

Mirthe

Soms in het leven kun je onmogelijk om bepaalde tekenen heen. Nienke bleef herhaaldelijk op mijn pad komen en ik besloot naar het universum te luisteren en een sessie met haar te boeken. Ik ben oprecht diep geroerd wat dit met mij als persoon heeft gedaan. Op een bizar diep niveau kijkt Nienke dwars door je heen en neemt je aan de hand. Ik ben als moeder, partner, zus, dochter en mens in de samenleving gegroeid. Zaken die ik simpelweg zelf niet kon oplossen, heeft zij verhelderd en mij geholpen dit 'op te ruimen', zoals ze het zelf mooi noemt. Jij bepaalt het tempo en de reis, Nienke is daar om je iedere stap te begeleiden. En man, wat een vrouw is dat! Inspirerend, systeem brekend en doch warm en liefdevol. Ik gun iedere vrouw, man, persoon dit met heel mijn hart toe om deze sprong te wagen en samen met Nienke de beste versie van jezelf op dit moment te creëren.

Mady

Ik voelde al een tijdje dat ik Nienke wilde ontmoeten en haar 'hulp'/magie nodig had in mijn proces. Heel spannend vond ik het, maar de spanning verdween heel snel eenmaal bij Nienke in het bos. De perfecte plek. Om te aarden, om tot mezelf te komen én om (met Nienke samen) keihard te werken. Het bracht veel inzichten, het hielp bij een stuk acceptatie en ondertussen zorgde ze heel goed voor me. Ik ben 24 uur geweest, kon mezelf zijn, heb veel van Nienke geleerd, sliep heerlijk in haar caravan en ging met veel vertrouwen terug naar huis. Ik hoop dat Nienke nog heel veel mensen mag inspireren/helpen/coachen!

Marith

24 uur in een bos met 1 intentie... openstaan voor deze ervaring. Mijn liefde was eerder al 24 uur bij Nienke geweest dus ik dacht te weten wat ik kon verwachten. Niets was minder waar, want deze 24 uur was helemaal voor mij. Na een verhelderende wandeling begon mijn reis. Een reis in wat er in het nu aanwezig was en een reis in diepere lagen van mijzelf en de vrouwen voor mij. Begeleid door de drum werden precies de juiste vragen gesteld en kreeg ik de tijd alles mild te bekijken en wat liefde te geven.
Het is lastig om woorden te geven aan wat Nienke voor moois kan betekenen. Wat ik wel kan doen is het aanbevelen. Laat je dragen en laat je voeden.

Ed

Ik was de eerste man die aan mocht schuiven bij Nienke, ik kende Nienke inmiddels al redelijk goed om dat mijn vrouw bij haar is geweest en ik heb geholpen met opruimen na de brand, nu is het ook lastig als je elkaar kent want hoe geef je je over??? En laat je het achterste van de tong zien.
Waarom ben ik naar Nienke gegaan? Ik ben op zoek naar antwoorden “waarom halen bepaalde dingen me zo bezig” waarom mis ik de overtuiging van het leven”
“Hoe wordt ik de beste ik” ik had veel vragen.
Het was een magische trip van 24 uren, we gingen de diepte in, en kwamen op levenspunten uit die ik niet voor mogelijk hield, of wat ik al was vergeten.
Het onderbewuste sprak…
Dit was zo mooi, wat er is besproken houd ik voor mezelf maar het heeft me geholpen, niet direct, maar naarmate de weken vorderden werd veel helder en duidelijk, ik mocht loslaten en vertrouwen de angst aan de kant en vol vertrouwen de toekomst in. Het leven krijgt na 12 jaar de vorm die ik zocht. Nog niet perfect maar steeds beter. Ik mag in mezelf geloven, en op mezelf vertrouwen, ik ben goed zoals ik ben, en vooral; alles is goed

Dorene

Ik vond het magisch om te ervaren dat door de reis, de visualisatie ik op plekken kwam waar ik nooit had gedacht te komen en het tegelijkertijd zo kloppend helend voelde. Alsof je door gewoon beelden te zien tot inzichten en rust komt.

Stephanie

Bij jou heb ik mogen ervaren wat aanraking doet op dieper vlak, kwamen de traumas sneller naar boven en mocht ik de heling daarvoor in werking zetten. Ik heb mij veilig gevoeld en enorm gedragen en verzorgt, zoals een moeder bij haar baby doet, zo mocht ook zelfs mijn baby mee zon verademing in zon hectische tijd.

Die 24h bij jou denk ik nog vaak aan terug en is op sommige vlakken een start punt geweest van vele ontwikkelingen.

Ilona

De tijdreis sessie kan je vergelijken met een diepe meditatie waarin je een kabbelend veilig beekje volgt naar waar het beekje soms word opgehouden door een rotspartij. Deze doe je langzaam maar zeker afbreken, stukje voor stukje, in een veilig en vertrouwde omgeving met aanmoediging.

De rotsen gaan nooit in 1x weg maar door de sessie word hij niet meer tegengehouden. Blijf je goed stromen zal deze rotspartij dan ook een mooie kwinkslag worden in het beekje. In beeldspraak maar ik denk dat ik de sessie zo het beste kan omschrijven.

Ilse

Ik mocht 24 uur onder Nienke haar liefdevolle vleugels vertoeven. En wat heeft me dat veel gebracht! Nienke is voor mij de belichaming van aardse moederlijke liefde. Haar aardsheid en bedding nodigden mij uit om in alle veiligheid en zonder oordeel mijn diepste pijnen, vanuit mijn vrouwenlijn en opvoeding, aan te kijken en te doorvoelen. De omgeving droeg hier zo voelbaar aan

bij: eerst de wandeling naar de Keltische begraafplaats (weet niet meer zeker of dat klopt??), daarna het zakken en zijn in de Yurt. Nienke haar liefdevolle zijn en aanraking hebben gezorgd voor een shift in mij, en daarmee in mijn gezin. Dit gun ik iedere Vrouw.

Manon

24 uur in het voedselbos en de yurt om aan de gang te gaan met jezelf onder begeleiding van Nienke. Toen ik het boekte was mijn eerste gedachte 'oh god waar begin ik aan' tot ik aan kwam en gelijk mijn ontspanning daar was. Wat een heerlijke plek en wat een fijn persoon. 

De laatste tijd heb ik te maken gehad met flink wat verlies en wist zelf niet helemaal of ik dit wel kon verwerken. Ik heb zeker heel veel gehad aan de reis die ik heb gemaakt plus dat ik kan zeggen dat ik een groot stuk trauma verwerkt heb. 

Ik ben mezelf daarom enorm dankbaar dat ik deze stap heb genomen om dit te gaan doen. En ik ben Nienke erg dankbaar dat ze mij dit heeft kunnen geven. 

Rianne
Januari 2022 was ik in de yurt van Alruina voor een 24h behandeling. Het heeft me fantastisch geholpen en bevrijd. Tijdens ons intake gesprek zei Nienke al; we gaan je over je heuvel heen helpen zodat je verder kan, en dat heeft ze gedaan.
Ik kan Nienke echt aanraden als je vastloopt met bepaalde zaken. Zeker als je niet weet waarom je vastloopt en je een duw de juiste richting op nodig hebt. De combinatie van liefdevolle gastvrijheid, EFT en massage zorgt ervoor dat de juiste inzichten naar binnen komen in een veilige setting om ze ook een plek te geven. Vervolgens geeft ze je ruimte en advies in het vervolg van je heilpad.
Ik heb nu de juiste tools om mijzelf verder te helen en om mijn eigen missie van duurzaamheid en verbinding door quilten te leven in de vorm van Kick Ass Quilts.

Daisy
In juli heb ik een 24h retraite gedaan bij Nienke.
Wat een bijzondere ervaring. Deze vrouw kan diep tot je binnen dringen ondanks de behoorlijk dikke muur die ik om mij heen had gebouwd en dat was nodig!
Na de retraite kon ik veel beter bij mijn emoties en Nienke heeft ervoor gezorgd dat ik lichamelijk en geestelijk ontspannen naar huis ging. De ervaren met de yoni stomer was boven verwachting. Dit zou eigenlijk elke vrouw een keer moeten proberen.
Dankjewel Nienke!

Mirre
De warmte van de yurt zorgde voor een veilig gevoel.
Nienke voelt als een warme moeder schoot. Of sap de aardwortel zoals ik haar genoemd heb. Ze luistert en heeft een gave om met je mee te reizen naar plekken waar je alleen misschien nooit gekomen was. Een vrouw met een groot hart en een taak in dit leven.
Ze moet dit doen. Daarin vonden wij elkaar.
Ik ben heel dankbaar dat je op mijn pad kwam lieve vrouw.

Margot
De 24h met mijn zus samen bij Nienke vlogen voorbij. Wat heerlijk om echt even niks te moeten en alleen maar te ontvangen. Van de fijne yurt, de mooie gesprekken, de heerlijke natuur tot de weldage massages en het zalige eten. Het was een feest!
NIenke en Mandy zijn zulke fijne vrouwen en zijn niet alleen goed in ontzorgen, maar schromen ook niet om de diepte met je in te duiken. Als je dat wil en zo niet, dan ook goed. Het is aan jou want deze dag is voor jou.
Dankjulliewel!

Voel jij dat ik iets voor jou kan betekenen ? 
Stuur mij dan even een berichtje via WhatsApp of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende intake.